Beleven - ontdekken

Nieuwe  initiatieven maken het verschil

 
Bewuste voeding en gezondheid

Alles begint met de juiste voeding. Kijk naar lokale initiatieven, koop rechtstreeks van de producent, koop bij de boer.  Zorg ervoor dat het lijntje kort blijft. Bij de supermarkt vind je over het algemeen vulling, geen voeding.  Wees bewust van wat je eet en doe je lijf een plezier, zorg goed voor jezelf. Het is de investering meer dan waard!

Bewust leren

Iedereen leert van elkaar, groot en klein, elke dag weer. Met een andere kijk naar leren vergroot  je de opname van waardevolle informatie. Wijsheid komt met de jaren maar begint al op jonge leeftijd. Op school leer je de systemen, daarbuiten leer je leven.

Bewuste zelfreflectie

Een spiegel verteld meer over jezelf dan je ziet. Kom tot inzicht, leer jezelf beter kennen en ontdek hoe het je leven verrijkt. Erkennen, aankijken en doorleven. Zet overbodige ballast over boord en verlicht jezelf.

Bewuste technologie

Een andere kijk op technologie, internet, devices en meer. Verdiep je in de alternatieve aspecten en zet jouw privacy op de eerste plek. Big tech oefent ongemerkt meer en meer invloed uit op ons dagelijkse leven. Jij bepaalt toch zelf welke kant jij op wil?

 

Bewust anders

 Heb jij de behoefte om eens te kijken hoe het anders kan? Dat kan gewoon! Buiten de gebaande paden  kiezen voor eerlijke en betere alternatieven. Er gebeurt veel op het gebied van alternatieve systemen.  Ondertussen brokkelen bestaande af.  Ben jij al goed voorbereid?