Bewuste zelfreflectie

de spiegel verteld je altijd de waarheid

inzichten - spiegelen - zelfverrijking
klik op de foto's voor informatieSchumann resonantie


Rondom de Aarde bevindt zich het energieveld van onze planeet; de Schumann Resonantie. Alle levende wezens op Aarde zijn verbonden met dit veld. Ook jij. Helaas zijn we ons vaak niet meer bewust van deze belangrijke connectie.

Wil jij je weer bewust verbinden met de Schumann Resonantie? En ervaren wat het voor je kan doen?


Human design


Human Design is een fascinerend systeem dat inzicht geeft in je persoonlijke aard en de manier waarop je het beste kunt functioneren op alle gebieden van je leven, inclusief ondernemerschap.

Human Design werd in de late 20e eeuw ontwikkeld door Ra Uru Hu, ook bekend als Robert Allan Krakower. Het systeem combineert elementen van astrologie, de I Ching, Kabbalah, het chakrasysteem en kwantummechanica om een diepgaand begrip van de individuele energiedynamiek te bieden.


Vitaal en gezond


Je fit en vitaal voelen begint bij bewustzijn. Juiste voeding, beweging en inzichten maken dat je brein jouw op weg helpt je beter te gaan voelen.
Programmeer jezelf de goede kant op. Een goede gezondheid begint met de juiste voeding.


Luchtje scheppen


Begin je dag goed met de focus op je ademhaling.
Laat de zuurstof intens door je lijf stromen. Ook werkt de focus op je ademhaling stress verlagend, concentrerend en verlichtend.
Mediteren kun je leren.


Samenleving zonder angst


Overal om ons heen worden we geconfronteerd met deprimerende berichten, nare beelden en andere vormen van angst zaaien. Angst is over het algemeen gebaseerd op iets dat mogelijk in de toekomst kan gaan plaatsvinden. Wijzelf houden deze angstcultuur in stand, wil jij dat doorbreken?


Durf jij?


In de snel veranderende wereld komt er ontzettend veel op ons af. Nu de spanningen oplopen en steeds meer mensen zich afvragen wat zij kunnen doen om de wereld ten positieve te veranderen, is het tijd om terug te keren naar de basis. Naar jezelf.


Germaanse geneeskunde


De Germaanse geneeskunde geeft inzicht in het ontstaan en verloop van symptomen en ziekteprocessen. Als je de werkelijke oorzaak van jouw symptomen weet, kun je daar wat mee en neem je de regie over je eigen gezondheid en welzijn terug! Er is een tweedaagse cursus die jou de basisprincipes van de Germaanse geneeskunde leert zodat je er zelf mee aan de slag kun.


De kracht van de natuur


Steeds meer mensen ontdekken de kracht van de natuur, de geneeskrachtige planten en bomen. De natuur heeft het allemaal. Er is veel te vinden over het maken van zalven, tincturen en drankjes. Ook worden er tal van workshops gegeven en waardevolle informatie verspreid. Onderstaand een blog dat gaat over natuurlijke antibiotica. hier vind je ook de agenda voor de workshops.


Jouw content hier?


Heb jij wat moois bij te dragen? Laat het ons weten en wij zorgen dat het geplaatst wordt.