Bewust anders

het gevoel hebben het anders te willen doen

media - info - samen
klik op de foto's voor informatie

Andere kennis


Je blikveld verruimen en wie verteld me wat waar is? Blind vertrouwen op bekende kanalen, is dat verstandig? Heeft de overheid het beste met ons voor? Mogen we wel zijn wie we werkelijk zijn? Kom jij wel tot je recht? Waar gaat het naar toe? Wat zijn ze van plan?
Allemaal terugkomende vragen in de samenleving. We zijn kritisch in wat we tot ons nemen en laten de tv en de krant vaker links liggen. We gaan ons (boeren) verstand gebruiken en dat is nodig.


Alleen samen


Verbinden, een veel gebruikte term. De samenleving hangt aan elkaar van verbindingen, touwtjes worden liefdevol met elkaar verbonden, alles komt samen. Achter de schermen is er veel gaande, veel mooie initiatieven en bijeenkomsten met en bij mensen mensen. Liefdevolle gesprekken, respect, ondersteuning, begrip en begeleiding in jouw proces. Niemand staat er alleen voor, wij zijn er ook voor jou!


We are pioneers


In We Are Pioneers Magazine laten we zien dat we als mensheid invloed hebben op de richting waarin onze samenleving beweegt. Ónze richting is naar een wereld die is gebaseerd op positiviteit, liefde, vrijheid, gezondheid en overvloed. Als jou dat goed in de oren klinkt, kijk dan eens rond op onze site. Fijn dat je er bent! Liefs, de Pioneers.


Symboliek

We staan er niet zo bij stil, de kracht van symbolen. De werking van de symboliek is krachtiger dan wij ons kunnen voorstellen. Zowel duistere symbolen, veelal op tv getoond en de symbolen van het licht, de liefde en hoge frequenties.  In combinatie met je eigen energetische gedachten maken of breken symbolen jouw systeem.


Een bunder geluk


Voor de levensgenieters, mensen die van lekkere, lokale kwaliteitsproducten genieten. Mensen die het kindergeluk van spelen in de natuur, langs de akkers, in het bos en in de fruitgaarden nog kennen. 

Mensen die de natuur, het genieten en geluk, willen doorgeven aan de volgende generatie, kinderen en kleinkinderen.


Wassen, water, wijsheid


Hoe mooi zou het zijn om de volgende stap te zetten, voor jezelf en voor de natuur. Bewust kijkend naar verpakking, inhoud en de werkzame stoffen. Laten we elkaar inspireren, leren en de juiste weg wijzen. De eenvoud van zelf je shampoo maken, of 100% natuurlijke tandpasta, wasnoten of natuurlijke wasstrips. Ervaar het gevoel van puurheid, liefde voor je lijf én de natuur. Ontdek de mogelijkheden van selfmade of  het gemak van de muisklik!


Achterhoeks gemoedelijk


Opwarmen wanneer jij dat nodig hebt, vanaf 1 november op de vrijdag en zaterdag in de gezellige kantine met pelletkachel, koffie/thee en mooie gesprekken kun je terecht bij HOB Handelsonderneming in Lichtenvoorde. Of je nu pellets koopt of niet, wees welkom.
Warme noaberschap noemen we dat.


Alternatieve valuta


De euro, voor ons bedacht en op basis van vertrouwen en nergens op gefundeerd. Printen en uit de lucht plukken lijkt wel een trend. Wij staan voor dag en douw op om met onze kostbare levensenergie deze gewilde materie bij elkaar te schrapen. Geld maakt voor velen geluk, maar geluk zit het h'm niet in geld. Het einde van de euro is in zicht, horen we veel om ons heen. Geld veilig stellen en investeren in waardevaste zaken zijn aan de orde van de dag. Hoe bewust ben jij van het geldsysteem?Anders doen kan gewoon


En dat hebben we geweten, wat een fantastische markt was het. Prachtig weer, fijne mensen en een flinke lading inspiratie. Massaal kwamen geïnteresseerden naar het bootcampbos in het buitengebied van Zelhem. Samen met Grada, de standhouders én de vrijwilligers kijken we terug op een geslaagde dag!

Wil jij er de volgende keer bij zijn als standhouder? Of wil je zelf een positiviteitsmarkt organiseren?

Neem contact op middels onderstaande button.


Uitgeslapen informatie.

Hieronder vind je informatiekanalen waar het andere geluid te vinden is, wees kritisch,  onderzoek en houd al het nieuws tegen het licht. Resoneert het niet, dan kijk je verder.  Niets is wat het lijkt.

Zelfonderzoek doen is in deze tijd van groot belang. Mainstream media is vaak éénzijdig, partijdig én in handen van grote multinationals.