Bewuste technologie

laat de techniek je niet voorbij lopen

privacy - data - internet - devices
klik op de foto's voor informatie


De verleiding


Wat als privacy bestond? Al je data uit handen geven omdat gemak je verleid had.

Makkelijk te delen, terug te vinden (online) op te bergen, intussen weten we wel beter. Zijn jouw gegevens wel veilig? Ben jij je er bewust van dat

big-tech meekijkt? Zeg goodbye bigtech en pak je privacy terug!


Anders internet


Het nieuwe internet is veilig, decentraal, energiezuinig en heeft als doel dat ‘iedereen’ er toegang tot heeft, waarbij jouw data van jou blijft. Het is een internet dóór iedereen en vóór iedereen, met een veilige omgeving voor het opzoeken van informatie, het leggen van contact met jouw sociale kringen en voor het veilig opslaan van jouw data.

Zoals het ooit bedoeld was.


Help mee met bouwen!


Nieuwe energie


Een zeer inspirerend gesprek met Hans Kamperman. Vrije energie is allang beschikbaar, echter speler er andere belangen mee. Wie zich gaat verdiepen in de geschiedenis komt tot hele mooie, maar ook zorgwekkende conclusies, omdat we ver van de waarheid worden gehouden. De mens die op zoek gaat, die zal vinden en Hans Kamperman is noodgedwongen op zoek gegaan. Vrije energie en de problemen op de wereld zijn zo opgelost, echter worden we dan als mensheid vrij en veel meer onafhankelijk. De natuur geeft ons veel meer als we ons bevrijden uit de illusie waar we momenteel in zitten.