Achterhoekse Verbindingsavond

waar besef elkaar treft

Kritisch MKB en gemeentes, het Onland,  Rekhemseweg 175 Doetinchem.

Maandag 3 juni
Inloop 19:00  aanvang 19:30

Wij van Ondernemend Achterhoek (waarvan de website nog in opbouw is) en in samenwerking met andere initiatieven  zijn heel blij dat we deze bijzondere verbindingsavond tussen Kritisch MKB en gemeenten organiseren. Wij zijn ondernemende mensen en staan in goed contact met vele anderen. We horen hun verhalen en delen dezelfde gevoelens en gedachten.

Wij zijn in feite de eindstations en uitvoerders van beleid wat gemaakt wordt, spreken de klanten en zien zaken een kant opgaan waarvan wij denken, wat als we zo door gaan? Tellen wij, de mens nog wel mee? Worden wij nog wel gezien? Welke consequenties komen er voor ons en onze klanten bij? Hoogste tijd om via dit burgerinitiatief op te staan.

Wij willen middels onderstaand programma op een mooie heldere en liefdevolle manier een stukje besef vanuit ons perspectief overbrengen.

-           Een interactief gedeelte: Wat zijn de verhalen, gevoelens en                 gedachten van MKB-ers?

-           Wat is Human Design?

-           Waar gaan we heen?

-           Sustainable Development Goal Mens in een toekomst verkenning           tot 2050

-           Waar denken wij óók heen te kunnen.

Wij hopen uw interesse gewekt te hebben, maar bovenal ook u te inspireren. Naast een functie bent u immers ook mens en ook onze klant. Daarom hopen wij dat u 3 Juni de samenleving samen met ons, vanuit menselijk perspectief komt aanschouwen.  Om zodoende gevoed door onze ideeën goede beslissingen te kunnen nemen. Waar we uiteindelijk allemaal mee verder kunnen. Om een verandering succesvol te laten zijn, zal deze gedragen moeten worden door ons allen. Aan ons, de mensen achter Gemeenten en MKB, de mooie taak dit, vanuit verbinding, te realiseren.

Wij zien uw aanmelding  graag tegemoet. Op naar een mooie 3 Juni avond.Dit is een Burgerinitiatief en wordt ondersteund en gefaciliteerd
door en met diverse andere initiatieven. Op dit platform is kennis en inspiratie aanwezig als het gaat om een toekomstvisie.

Download hieronder de poster en de flyer.