Welke uitkomst kiezen wij?

wat weten we echt over over de opgelegde doelen van de Verenigde Naties?

SDG's  Agenda 2030
17 doelen voor een betere wereld


De Sustainable Development Goals (SDG’s), zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. SDG Nederland is het netwerk van iedereen die in ons land aan de doelen wil bijdragen.

Klik op de afbeelding voor mee informatie.



Worden wij als volk wel duidelijk geïnformeerd over de 17 SDG's en de gevolgen hiervan en hebben wij hierin wel een stem? wat houden ze precies voor ons in? Hoe realistisch zijn deze doelstellingen? Wie bepaald de definitie van wereldverbetering? Hoe wordt dat gewaarborgd? Ze spreken over gelijkheid, maar in welke mate? Zien we al wat terug van die gelijkheid? Hoe ga je gelijkheid realiseren in een wereld waarin niets gelijk is? Leidt gelijkheid überhaupt tot wereldverbetering? In wiens voordeel werkt het als we allemaal gelijk zijn? Waarom worden dergelijke kritische vragen in een democratie niet beantwoord?



Enkele vergelijkingen t.a.v. de benadering

RPG versus SDG, hoe benaderen we de doelen, klik op de icoon voor meer informatie

RPG doel 1

Vrije krachtige individuen

Ideaal: in 2029 heeft ieder kind en ieder mens de toegang tot de kennis om ten volste in vrijheid te gaan leven en in hun eigen kracht te gaan staan.




RPG doel 3

Vitale individuen, vitaliteitszorg voor iedereen toegankelijk

Ideaal: iedereen heeft in 2029 naast gezondheidszorg toegang tot vitaliteitszorg.




Rpg doel 8

Voor iedereen de mogelijkheid om zingevend, waarde creërend werk te doen

Ideaal: In 2029 heeft ieder mens de mogelijkheid zijn levensmissie te vinden en daarbij een baan waarbij hij aan deze levensmissie expressie kan geven.

SDG doel 1

Geen armoede.

SDG 1 is gericht op de afname van armoede in al haar

vormen. Zowel financiële aspecten als de impact van armoede op het leven van mensen maken daar deel van uit.

SDG doel 3

Goede gezondheid en welzijn.

Het aanpakken van roken, overgewicht en problematisch alcoholgebruik kan de gezondheid van veel Nederlanders verbeteren.

SDG doel 8

Waardig werk en economische groei.

Economische groei is pas duurzaam als kapitaal, arbeid en grondstoffen verantwoordelijk worden ingezet en als winsten en inkomens eerlijk verdeeld worden tussen burgers en bedrijven.

 
RPG's  Agenda 2029
16 Realise Potential Goals

Agenda 2029 stoelt op overvloed in plaats van schaarste. En op verbinding in plaats van gescheidenheid.


Zodoende hoeft het een niet ten koste te gaan van het ander. Met onze oneindige creativiteit kunnen we een wereld bewerkstelligen waarin wij mensen geen genoegen hoeven te nemen met overleven, maar we mogen gaan leven! Ons volledig gaan ontplooien. Tevens mag de natuur weer ten volste gaan floreren, zónder dat mensen daar hun autonomie voor hoeven op te offeren. In een notendop mogen we het potentieel van zowel de mens als de aarde gaan erkennen, en gaan realiseren. Zodoende onze 16 Realise Potential Goals! 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Is de prijs die wij betalen voor het te goed hebben, 
het kwijtraken van besef?

Waar is ons besef gebleven?! Waar is ons gezonde wantrouwen gebleven? Hoe kan het dat beleidsmakers zich door het uitvoeren van de SDG's massaal onderwerpen aan een gestuurd Verenigde naties programma. Een programma waar ze de maker niet van kennen, burgers niet over voorgelicht worden, laat staan mee ingestemd hebben. Bekijk de presentatie. Ga het zien. Denk erover na, ga beseffen. En praat erover! Het door de VN gestuurde SDG programma omzeilt op alle fronten de democratie en maakt een einde aan de inbreng die wij als volk hebben. Het massaal door overheid, grote bedrijven, scholen en gemeentes onderwerpen aan 17 (onbewezen wereldverbeterende) doelstellingen opgesteld door de machten der aarde, maken dat deze machtigen in alle 17 essentiële gebieden en volledige controle krijgen. aar zal hun controle uitgerold via duurzaamheid on heen leiden? Totale controle is einde vrijheid. Is dat het "in vertrouwen" volgen van ideologieën ons waard? Wanneer komt ons besef weer terug! Ten dienste van wie werken onze beleidsmakers eigenlijk? Het lijkt er op dat wij, burgers, alleen mogen betalen, maar onze eigen ideeën niet meer mee bepalen. En dan lieve mensen, hebben we te maken met een andere staatsvorm. Waarover meer in de onderstaande presentatie.

 

flyers bestellen?  www.infoflyers.nl