Preventief - inzicht - bewustwording

Aanbieders die ervoor zorgen dat je gezond blijft
Thats your energy


Reset je lichaam en leven. Online programma's met persoonlijke begeleiding die je laten ervaren wat vasten, detox en optimalisatie voor je kunnen doen. Bij ziekte, preventief of als stap naar een gezondere levensstijl. Er is zoveel mogelijk en als je jouw energie eenmaal hebt ervaren wil je niet meer terug.Zuiver en zijn


Neem de regie voor een vitaler en gezonder leven weer in eigen hand.  

Tijdens een sessies maak ik gebruik van diverse natuurlijke therapievormen, o.a. Voetreflextherapie & SensiTherapie. Ik werk op een holistische wijze, dit houdt voor mij in dat ik een persoon als geheel zie.  Elke klacht bekijk ik vanuit meerdere niveaus. Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en energetische niveau.

Vanuit mijn holistische kennis en visie, gaan we samen op zoeken we naar de achterliggende oorzaak van jouw klachten, zodat jij kan helen op een dieper niveau.   De behandelingen ondersteunen je om weer meer in je lijf te komen en vanuit je hart te leven. Het brengt je ontspanning, pijnverlichting, inzicht en balans.  Gun jij jezelf of jouw kind weer een optimale kwaliteit van leven?

Je kunt bij mij terecht voor 1 op 1 trajecten voor jong&oud, maar ook voor cursussen en trainingen voor natuurlijke gezondheid.


Kracht ben jij


In mijn praktijk kun je terecht voor Ayurvedische- massage (waarvan de abhyanga alleen voor vrouwen), voedings- en leefstijladvies vanuit de ayurvedische gezondheidsleer, voetreflex- en Metamorfose-massage.

Patricia (paty) stijntjes.