Mentaal en bewustwording

Aanbieders die je mentaal sterken

Willemijn van Brenk

Bewustwordingsgsprekken om jou te ondersteunen op het pad van ware Zelf-reflectie. De innerlijke weg die leidt naar een hoger bewust-zijn en een diepere verbinding met jezelf en anderen.
Willemijn van Brenk.


Ont-wikkelen

Het leven kent veel uitdagingen, en soms raken we verstrikt in situaties waarin het voelt alsof we helemaal vastlopen. Mijn missie is om jou te begeleiden naar nieuw inzicht, minder stress en een vernieuwd perspectief. Ik sta voor je klaar wanneer je vastloopt; thuis, binnen je familie of gezin, op het werk, of wanneer je worstelt met het (lastige) gedrag van je kind. Ook voor jongvolwassenen die vastlopen in werk, relaties of het bereiken van doelen, ben ik er om je te begeleiden naar inzichten en een nieuwe balans.


Weten wat ik voor je kan betekenen?

Kijk rond op site of neem contact met me op om samen te ont-wikkelen.

André Winkelhorst

Naast inspirerende spreker en columnist is André Winkelhorst coach van Nieuwe Wereld Pioniers die als ZZP'er buiten de gebaande paden om een bedrijf willen starten of met meer succes willen ondernemen. Begin met het scrollen door de 24 gratis online lessen op mijn website. Daar kun je je ook aanmelden voor persoonlijke coaching. Van harte welkom!

André Winkelhorst.

Maartje Geverinck


Een totaal ǝɹǝpuɐ kijk op het leven. Waarbij ik werk met energie- & lichaamswerk en o.a. de praktische handvatten van Access Consciousness®.  Simpelweg omdat 't dondersgoed werkt; direct naar de kern & de mogelijkheden. 

Openend, kippenvel, koesterend, verrijkend.

Wat is er nog meer mogelijk voor jou?


Lila Design

Wees welkom in mijn "Praktijk voor bewustwording in Drempt".

Ik geef Holistische massage en kappersbehandelingen in een heerlijk rustige salon waarin je alle persoonlijke aandacht ontvangen kunt die je verdient om weer even helemaal op te laden en volledig in je kracht te komen en je weer kunt stralen van binnen en buiten!

Linda Larink


Volg je hart!

Het blijft mij steeds weer verbazen hoe kloppend numerologie is en hoeveel inzicht je erdoor krijgt!

Beter inzicht in je kind en je kind beter leren begrijpen, vooral bij gevoelige, hoog sensitieve kinderen.

Super voor pubers die zich onbegrepen voelen en vastlopen in de maatschappij. Door de getallen van de geboortedatum kun je veel inzichten krijgen in jezelf. Daardoor weet je wat belangrijk voor jou is en wat je talenten en je valkuilen zijn. Welke studie/opleiding richting past bij je. Waarmee moet je rekening houden bij het kiezen van een opleiding/baan?

Ben jij ook zo benieuwd welke inzichten numerologie kan geven?­Joan Tjioe

Mijn wens en mijn missie is jouw Licht optimaler stralen. Deze is door nare ervaringen door de jaren heen onder 'dikke stoflagen' gekomen.

Met jouw Licht en hoe je in frequentie groeit, draag je onbewust en bewust bij aan je omgeving en help je de aarde in haar transitie.

De ander veranderen lukt niet en dit is niet waarvoor je op aarde bent gekomen. Je bent hier om te ontdekken (met vallen en opstaan) wie je niet bent. Verdriet, angst en alle trauma ben je niet, dit zijn je emoties, die vragen om aandacht en geheeld te worden zodat ze je niet meer triggeren.

Van hart tot hart groet ik je, Joan
Susan Kluitman

EntreMente wil een nieuwe weg, aanbod en werkwijze bieden die meer aansluit bij jongeren die zoekende zijn op hun pad. Bemoedigend en positief, en daarmee het mee helpen creëren van een bewuste en krachtige generatie die keuzes durven en kunnen maken vanuit hun hart en kiezen voor gezondheid. Meer samen; samenwerken, samenzijn, minder indivualistisch en minder prestatiegericht.