ook jouw bewuste keus maakt het verschil

voor en met beleidsmakers en scholen


Samen bewuste keuzes maken

De mens in zijn kracht is in staat de wereld te verduurzamen. 

Staan wij in onze kracht? Sta jij in jouw kracht? 

In de presentatie bij de QR wordt gesproken over SDG mens? Waar komt deze aanbod? Kijkend naar de situatie in de samenleving, met vele chronisch zieken, mensen met uiteenlopende klachten die niet kunnen genezen . Stress, altijd maar meer willen? Angsten? Wat ligt hieraan ten grondslag en waar brengen deze ons? Hoe kunnen we de wereld verbeteren als we niet eens voor onze gezondheid kunnen zorgen? Bij deze nodigen we jou van harte uit om kennis te nemen van een andere manier van kijken naar de situatie Onze kracht ligt in de breedte. In een tijd van vastlopen in systemen is Verbreding van inzichten een goud goed. Wij zijn reeds begonnen en willen onze vindingen ter inspiratie met jou delen. Daarom nodigen we jou op .... uit om naar de rest van de berg welke zich onder de topje bevind te komen luisteren. We starten de avond met een kop thee / koffie, waarna Grada Boschker de avond zal openen. Gevolgd door Dennie betreffende het maken van bewuste keuzes, hoe komen deze tot stand en wat houden deze in. Susan Kluitman zal de avond vervolgen met haar bewuste keus m.b.t. hoe om te gaan met onze jeugd. Welke mogelijkheden kunnen we onze jeugd nog meer bieden? Wat is belangrijk voor onze jeugd ten tijde van veranderingen en hoe kunnen zij goed geworteld in de samenleving functioneren?

Kees Holtrigter zal zijn visie op onderwijs delen en het waarom hiervan met oog op volwassen worden.  Het sterker worden van het individu.

Kees Faasse zal de avond afsluiten met een korte toelichting op Ondernemend Achterhoek.. Een steeds grotere groep mensen met een missie en een kijk op een andere samenleving met een enorme drive om door te gaan met al onze activiteiten, wat er ook gebeurt.