De Andere Markt

de streekmarkt maar dan anders


Ondernemend AchterhoekWe zijn al een tijdje aan het pionieren. Ons "soort" mensen zien dat we het anders mogen gaan doen. Andere keuzes maken op het gebied van voeding, gezondheid, samenleven, handelen, consumeren en onderwijs.  


Op welk vlak wil jij andere keuzes maken? Wanneer het aan de pioniers onder ons ligt gaan we binnen alle systemen veranderingen zien op (korte) termijn, sterker nog, het is al gaande. Het heeft vooral met bewustzijn te maken. Dat werd tijd! Naast de positiviteitsmarkt in Zelhem willen wij als verbindende naobers de lokale medemens eens laten zien wat "anders doen kan gewoon" werkelijk betekend.


Wij staan voor lokaal, eerlijk, gezond, puur, ambachtelijk, van mens-tot-mens, de controle in eigen handen, 

dus alleen contanten (geen pin of betaalverzoekjes). 

"Het Hart van Grolle" bied alle facetten als het gaat om een streekmarkt, een andere markt. De overdekte promenade bied ruimte voor een terras, de standhouders en omringt door een aantal winkelruimten. Verschillende ruimten zijn nog beschikbaar waaronder een volledig ingerichte versproducten store, met (koel) vitrines, koelcellen, 

een vriescel en een ruimte voor een professionele keuken.


Tijdens De Andere Markt worden er diverse compacte lezingen gegeven op verschillende gebieden. De mogelijkheid om workshops en behandelingen te geven is bespreekbaar.


Heb je als deelnemer interesse, neem dan contact op.