Gezondheid en je lijf

Aanbieders voor je lijf en je gezondheid

Joyce Nijboer

In mijn praktijk werk ik holistisch, lichaamsgericht en bewustzijnsverruimend met mensen 1 op 1.
Ook houd ik ervan om met groepen mensen te werken en te inspireren. Daarom verzorg ik presentaties en cursussen over de Schumann resonantie, de hartslag van moeder aarde.
Laat je energie weer stromen!Hypnotherapie Terpstra

Heb jij moeite om in het leven te staan? Voel je je moe en futloos? Misschien heb je het gevoel 1000 ballen in de lucht te moeten houden, Verlamt dat je en weet je niet meer waar je moet beginnen?

Het lijkt wel of je van het ene probleem in het andere verzeild raakt. Alles vliegt je aan. Daardoor ga je constant over je eigen grenzen heen. Je man en kinderen zijn er immers ook nog en de hond moet nog uitgelaten worden. Er is zó veel te doen! 

Esther Terpstra.


Thats your energy

Reset je lichaam en leven. Online programma's met persoonlijke begeleiding die je laten ervaren wat vasten, detox en optimalisatie voor je kunnen doen. Bij ziekte, preventief of als stap naar een gezondere levensstijl. Er is zoveel mogelijk en als je jouw energie eenmaal hebt ervaren wil je niet meer terug.


Zuiver en zijn

Neem de regie voor een vitaler en gezonder leven weer in eigen hand.  

Tjdens een sessies maak ik gebruik van diverse natuurlijke therapievormen, o.a. Voetreflextherapie & SensiTherapie. Ik werk op een holistische wijze, dit houdt voor mij in dat ik een persoon als geheel zie.  Elke klacht bekijk ik vanuit meerdere niveaus. Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en energetische niveau.

Vanuit mijn holistische kennis en visie, gaan we samen op zoeken we naar de achterliggende oorzaak van jouw klachten, zodat jij kan helen op een dieper niveau.   De behandelingen ondersteunen je om weer meer in je lijf te komen en vanuit je hart te leven. Het brengt je ontspanning, pijnverlichting, inzicht en balans.  Gun jij jezelf of jouw kind weer een optimale kwaliteit van leven?

Je kunt bij mij terecht voor 1 op 1 trajecten voor jong&oud, maar ook voor cursussen en trainingen voor natuurlijke gezondheid.

Erica ten Veldhuys

Ik ben Erica ten Veldhuys. In mijn praktijk ligt de focus op het krijgen van inzicht in de oorzaak van het ontstaan van symptomen. Lichaam, ziel en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Het lichaam reageert daarbij op processen in de ziel. Als je die processen begrijpt, kun je de regie over je eigen gezondheid en welzijn weer nemen. Ik maak gebruik van o.a. de Germaanse Geneeskunde, de natuurgeneeskunde, de energetische geneeskunde en transformatieve mediation. Ook geef ik lezingen over de Germaanse geneeskunde en organiseer ik een tweedaagse cursus in de Germaanse geneeskunde. Je bent welkom!


Patricia Stijntjes

In mijn praktijk kun je terecht voor Ayurvedische- massage (waarvan de abhyanga alleen voor vrouwen), voedings- en leefstijladvies vanuit de ayurvedische gezondheidsleer, voetreflex- en Metamorfose-massage.

Patricia (paty) stijntjes.