Bewust in de media

niet te missen nieuws!

April 2024

Onkruid Magazine

Mooi hoe dingen samenkomen. De grote kracht achter het magazine Ivonne Sprok nam deel aan onze podcast. Prachtig verhaal, mooie uitwisseling. Ons mooie verhaal mochten we vertellen in haar magazine met de naam Onkruid.
Dankbaar voor deze prachtige kans.Maart 2024

We Are Pioneers

De oprichter van het magazine Bjorne Willemse stelde een advertentie beschikbaar. Tof, want ze hadden toegezegd op de Andere markt te komen staan. Uiteindelijk hebben ook zij een bijzonder mooie dag mogen ervaren.


26 december 2023

Gunnen, geven en delen


December is volgens Dennie Grotenhuis bij uitstek de maand om aandacht te vragen voor vrijheid, liefde en bewustwording. Hij zei twee jaar geleden zijn baan op om met hart en ziel voor deze waarden in zijn leven te kiezen. Hij voorziet in zijn dagelijks onderhoud door allerhande klussen te doen en staat hierbij ook open voor een mooie ruil in de vorm van producten of diensten. Daarnaast werk hij hard aan zijn platform ‘Jouw Bewuste Keus’.

Opening VGSD Biowinkel Zeddam


Vandaag 13 december 2023 is een belangrijke mijlpaal voor VGSD: De onbemande biowinkel met versautomaten is officieel geopend!

Na maanden van voorbereiding is het zover. De afgelopen 2 weken hebben we proefgedraaid en hebben gezien die alles goed werkt. Zowel de lockers als de gekoelde versautomaat functioneren naar behoren. De producten worden mooi gepresenteerd in de fraaie versautomaten. Betaling is heel makkelijk, nu nog alleen contant, hoeft niet gepast, de automaat geeft wisselgeld. Binnenkort kan er ook gepind worden.


Donatieactie 2022


Vorig jaar ontstond er een spontane donatieactie waarvan de opbrengt naar de voedselbank Oost Achterhoek ging.