Producten

Producten van onze partners met de pijlen op een betere wereld

ITTD

ITT Distribution levert refurbished laptops, PC's en aanverwante producten (nieuw en gebruikt) aan wederverkopers. Voor dit initiatief maken we graag een uitzondering. Een PC of laptop nodig of een software pakket en liefst voor minder geld dan elders in 't land? Stuur dan een mail aan welmer@ittd.nl. Vermeld in 't onderwerp 'Prijsaanvraag via Jouw Bewuste Keus' en ontvang een aanbod op maat voor een eerlijke en net ff iets betere prijs. Laat ook weten of je de aanvraag zakelijk doet of als consument!
Handelsonderneming Beulink

Houtpelletsachterhoek;  

de premium poltarex pellet voor 

een eerlijke prijs.
Din plus en plus en ook nog FSC gecertificeerd.
Met een bak koffie en een gesprek

 van mens tot mens
in onze warme koffie kamer.

Tot snel , warme groet Team Houtpelletsachterhoek.


Hostservice Nederland

Wij leveren apparatuur, kennis en service bij de bouw van decentrale internet. Het nieuwe decentrale internet verspreid de opslag van data over duizenden kleinere nodes in ieder huis, school, kantoor, bedrijf, waar dan ook. Dit is energiezuiniger, beter schaalbaar, efficiënter (zodat ook de rest van de wereld toegang krijgt tot hun data), veiliger en heeft enorme privacy voordelen. Hiermee komt het internet weer terug in de handen van de gebruiker: U.
Uw data, uw keuze, uw internet.


Goodbye bigtech

BigTech weet werkelijk alles van je; wie je bent, wie je kent, wat je doet, en waar je bent. De systemen en applicaties die we dagelijks gebruiken, zijn als wolven in schaapskleren. Ze lijken ons te dienen en groot gemak te verschaffen, maar niets is minder waar. Ze vormen een vergevorderd surveillance-netwerk waar wij vrijwillig en onwetend aan deelnemen. Gelukkig zijn er alternatieven waarmee je je privacy terug pakt en weer baas over je eigen data wordt!Trekkershut Vinkenest

In de zomer van 2016 is er een begin gemaakt met het realiseren van onze trekkershut.

We vinden het dan ook erg leuk om u te vertellen dat deze trekkershut vanaf 1 maart 2017 te boeken is!

 

Geheel gemaakt van hout. De binnenkant bestaat uit vurenhout en douglashout en de buitenzijden volledig uit douglashout. Isolatie bestaat uit schapenwol.
jouw vermelding hier?